גרנולה ביתית ללא גלוטן

גרנולה שנשמעת ממש מוזר אבל היא אש

 

בקערה שופכים
רבע כוס שמן זית
רבע כוס מייפל טבעי
קורט מלח
מערבבים טוב (יוצאת תערובת צמיגית)
מוסיפים
כוס קינואה לבנה (איך שזה. לא מבושל)
כוס כוסמת ירוקה (איך שזה. לא מבושל)
מערבבים הכל טוב טוב.
משטחים על תבנית עם נייר אפייה טבעי (אין צורך לשמן אותה)
אופים 10 דקות על חום 180
מוציאים מערבבים
מכניסים לתנור לעוד 5 דקות
מוציאים, מעברבבים, מצננים
ואז,
אפשר להוסיף מה שרוצים
גרעיני חמנייה/דלעת
אגוזי פקאן
אגוזי מלך
שקדים
חמוציות
גוג׳י בריז
זרעי צ׳יה ועוד